top of page

Alsike Snickerifabrik

I Alsike Kökets snickerifabrik byggs varje enskild del till köken för hand med den yrkesmässiga känsla som gör det unikt. Alla Alsikes kök är skräddarsydda för köksutrymmets förutsättningar och vad dess ägare önskar. Varje del är genomtänkt för att underlätta köksarbetet, öka trivseln i köket – och framför allt – byggda för att hålla.

Denna solida kvalitet, som är en självklarhet för Alsike Köket, är något som du normalt sett får betala dyra pengar för, bara hos de mest exklusiva köksfabrikanterna.

Tillverkningen sker i mindre serier med utomordentligt höga kvalitetskrav. och tack vare småskaligheten har Alsike Köket en ojämförlig möjlighet att arbeta nära kunden och därmed kunna tillgodose kundens önskemål och idéer.

Till oss på Alsike Köket mailas idéer och grundskisser från återförsäljare och kunder runt om i Sverige. Detaljer granskas, utarbetas och omarbetas. Varje skåp, lådfront, list och profil delas upp på arbetsorder. Sedan tar hantverkarna vid.

Efter ungefär fem veckor lämnar köket oss, väl rustat för sin uppgift. Vackert och beständigt. Funktionellt och inspirerande.

Här du kan se köksluckor, som Alsike ha i standard sortiment. Men Alsike kan också fixa special små detaljer i varje front om det behövs.

Bildgalleri av Alsike kök. 

Inspiration bilder och bilder av projekt, som är byggt med Alsike köksnickeri.

bottom of page