40-årsjubileum

När folk byter ut sina gamla slitna kök till nytt så behövs professionell rådgivning och en mångårig erfarenhet. Välkommen till Köksforum, Första Långgatan 14, som firar 40-årsjubileum med fantastiska erbjudanden ända upp till 40% i samarbete med våra leverantörer.

Nolte kök ritat och planerat av designer Jerzy

Återigen en mycket nöjd kund som fick sitt Nolte kök ritat och planerat av vår duktiga designer Jerzy. Stänkpanelen på väggen består av en hel skiva och är lätt att torka ren. Rummet har minimala mått men vi kunde uppfylla kundens önskemål.
Dekton bänkskivor som tål 800 grader Celsius. Skåpstommarna invändigt är grå.

Klicka på bilder för att visa alla projekt bilder.

14242245_879694488830402_8654300921434027774_o

Grepplöst Stone kök

Nöjd kund till Köksforum köpte detta kök med luckan Stone Basalt av märket Nolte. Kundens önskemål var att kunna skapa ett större rymligt modernt kök som inte ser ut som alla andra kök. Då ytan var begränsad så öppnade vi upp med att riva en vägg. Istället för ett matbord som tar massa plats så blev det denna köksö. Våran designer Jerzy Borowski arbetade fram detta kök åt kunden. Köksforums egen montör installerade köket. Exxel-EL installerade en läcker belysning. Vi stod för hela entreprenaden och samordningen. Överskåpen har en helt ny lucka som heter Feel och den tar inte åt sig fingeravtryck. Helt fantastiskt.

Klicka på bilder för att visa alla projekt bilder.

13482922_837415166391668_8880397738378042874_o

Nytt Nolte kök

koksforum-nlte-glass-1

Klicka på bilder för att visa alla projekt bilder.

Köksforum levererar efter kundens önskemål. Här ett nytt Nolte kök hos en av våra nöjda kunder. Våran designer Anton skapade detta kök. Silestone bänskivor från Stonesytem i Malmö. Ek bänskivor i Ek från Lechner. Heltäckande rostfri specialtillverkat diskbänk med en speciell ho som har tre funktioner pga sin låga mittavskiljare. Här får man plats med en bakplåt. Stänkpanel av färgat glas. Miele vitvaror. Ledbelsysning i översta greppskenan. En takfläkt utan att den stör utsikten. Centraldammsugare i sockeln. Självklart så var våra duktiga snickare på plats och monterade allt. Kvalitet lönar sig.

Herrgårdkök i modern stil

Det har funnits lite tid nu över julen att sortera lite bilder på inbyggda kök. Måste här lovorda och berömma min personal att ha skapat något utöver det vanliga. Temat är fortfarande: Alla vita kök kan se olika ut. Här en herrgårdslucka original stil från anno 1882 i en modern miljö. Laserat ask. En enda stor öppen planlösning från kök till barkök i Mahogny. Planlösning och design by Anton Oseledko. Hunden Tucker granskade jobbet noggrann.

Klicka på bilder för att visa alla projekt bilder.